Nog even vakantie hier..

Heee iedereen!

Ik zit hier nu al meer dan een weekje in Idaho Falls! Het is echt zeer relax hier, vooral veel tv kijken (lees: films), spelletjes doen, beetje creatieve stuff en af en toe naar buiten om naar de winkel te gaan. Ik heb nog niet superveel gedaan hier, maar misschien is dat ook wel beter zo. Ik krijg iedere dag genoeg slaap en kan me alvast voorbereiden op de schoolperiode die gaat komen. Het is gezellig als we af en toe gaan lunchen/ontbijten en zaterdag ben ik naar de zoo geweest hier! Dat was zeker leuk! Vandaagheb ik gezwommen met Arleen en Dan. Gisteren heb ik met Rhonda het kwartetspelletje gedaan dat ik van mijn vriendinnen heb gekregen, dus in het Nederlands. Het was wel grappig om haar Nederlands te horen praten haha.

Maar toch heb ik veel zin om naar school te gaan. Het is toch een beetje raar om hier alleen nog maar je gastgezin te kennen en verder niemand. En ik heb zeker zin, nadat ik afgelopen donderdag mijn vakkenpakket heb uitgekozen! Omdat ik in Nederland al een diploma heb, hoef ik alleen maar verplicht de vakken English en US History te volgen, de rest van de vakken kon ik zelf kiezen! Superrelaxte vakken dus!

1e trimester

• 2. Painting
  • 3. US History
  • 4. Nutrition&Food
  • 5. Guitar 1
  • 6. Web Page Design

2e trimester

• 2. Apparel Design&Merc
  • 3. Intro to Fitness (zoals gewone gymles)
  • 4. Child Development

• 3. Drawing 4
  • 4. US History
  • 5. Pottery/Sculpture
  • 6. Drawing 3

Best een pretpakket toch? Ik heb d'r echt zin in om zoveel creatieve vakken te volgen! Het is denk ik ook een heel goede voorbereiding op mijn vervolgopleiding; de kunstacademie. En ik ga leren hoe ik gitaar moet spelen, hoe ik moet koken en hoe ik moet babysitten. Haha, wat hebben die amerikanen toch ook voor een vakken op school! Ik heb er dus heel erg veel zin in, in de rest wat komen gaat. Ik denk dat ik dan ook wat meer afgeleid ben van Nederland dan dat ik nu ben, omdat ik dan meer bezig ben. Maar ik vind het toch ook wel fijn om nog even een paar dagjes vrij te hebben en lekker niks te doen, ofja films kijken haha.

Trouwens, wie foto's wil zien moet op mijn hyves kijken, daar komen de meeste foto's op!

Een link; http://www.kris-s-s-s.hyves.nl/

Geniet nog even van de vakantie voor degene die nog vakantie hebben, en voor de rest; enjoy your job!

Xx Kris

Henk, Corrie, Freek, Marlou en Laura

Wauw Kris, dat klinkt allemaal erg goed. En inderdaad, wat een pretpakket. Hier begint alles weer een beetje normaal te worden. Met Freek gaat het de goede kant uit. Hij moet wel nog heel rustig aan doen, en dat valt niet mee op deze leeftijd.We kijken weer uit naar je volgende verslag.Heel leuk om via foto's en verslagen jou avontuur in Amerika te volgen.

sjoerdjee..

Haha krisje, egt un super pretpaket, hije ze dat heaj ouk mer!
Enne, sjieke foto's op dien hyves!
Veul plezear doar!

Xx

joep en femke van loon

Proficiat met je 18de verjaardag.
Een leuke dag toegewenst van de Loo.
Gerty, Joep, Femke en Math.

Ha Kris de Loo was hier op bezoek vandaar deze mail samen gevoegd, ook vanuit de Grashoek van harte Proficiat en een fijne dag toegewenst. Blaas de 18 kaarsjes maar in een keer uit.
HIEP HIEP HOERA
groet Annie en Frans en de kids.

mia van Roij

Hoi Kris, eindelijk, 't is zo ver,
je bent 18 jaar. Van harte proficiat.
We wensen je een mooie dag en geniet straks van de mondelinge felicitaties van Sjoerd en je familie.
Heel heel veel plezier. We denken aan je.

Groetjes fam van Roij

Peet-oom Theo Jacqueline , Fleur en tim van loon

Hallo Krissssss.
Wie geit 't medje! Alles good??
We winsen uch unne hiele fijne vurjeurdaag toe en gank dich eine lekkere dieke hamburger kaupe op mien kosten.
Geld effe inne as se weer in Nederland bis.Kump good.
Groetjes Van diene Peet-oom Theo. en natuurlijk auch van Jacqueline en de kids.Doeiiiiiiiiii

pap mam Sem Guus Alyssa

Ha Krissie!! PROFICIAT xxx, volwassen eindelijk..... pufff, dat heeft effe (18 jaar) geduurd! Je mag nu, letterlijk, op jezelf passen. Tot vanavond, lekker skypen!! Wij met vlaai!

Alyssa

Hey Kris! Happy Birthday! I hope you have a great day and an amazing stay in America! I look forward to meeting you tonight on skype!

hoie

Ton Engels

Hey Kris, gaat er nou helemaal naar Amerika om een beetje gitaar te leren spelen....?

Maak er een mooie tijd van. Groet uit Asten.

Nonkel Ton en aanhang.

Ank Peeters (overoverbuurvrouw....)

Ha die Kris.
Even een berichtje van de nijverheidsstraat.
Ik ben net even gezellig bij je moeder wezen kletsen.
Natuurlijk ook over jou gepraat.....
Daarom even een berichtje: veel plezier in de States.
Aan de foto's te zien zal dat wel lukken. Gaaf. Groetjes,
Fam. Peeters.