Nog één nachtje..

Hallo iedereen!

Ten eerste iedereen bedankt voor de steunende berichtjes en de centen!

Nog maar één nachtje slapen en dan gaat het grote avontuur dan eindelijk beginnen! Morgen vlieg ik naar de States! Om 12.15 u vlieg iknaar New York City waar we vier dagen een introductie zullen hebben met een groep Nederlandse exchange students. Dat wordt zekersupervet en een onvergetelijke ervaring! Donderdag envrijdag is er een druk programmaom vervolgens op zaterdag vroeg op te staan om naarmijn gastgezin te vliegen.In Salt Lake City moet ik overstappenop een andere vliegtuigje dat op het vliegveldje in Idaho Falls landt. Hopelijk staat mijn gastgezin daar om me te verwelkomen!

Langzaamaan werd ik klaargestoomd voor ditavontuur.Ik kreeg nog veel informatie, waaronder een heleinformatiedag in Hilversum.Ook moest ik naar Amsterdam om mijn visum op te halen, dit duurde lang en hier werden weervragen gesteld en natuurlijk vingerafdrukken gemaakt.Met mijn gastgezin heb ik ondertussen ook veel contact gehad. Ze lijken heel aardig en hebben me al veel tips gegeven. Ik ben benieuwd!

Ook afscheid nemen hoorterbij. Inmiddels heb ik al van veel mensen afscheid genomen. Het was moeilijk om het droog te houden, wat ook niet is gelukt.. Maar gelukkig zie ik overtien maandjes iedereen weer terug! :) Dit afscheid nemen heeft wel het gevoel versterkt dat iknu eigenlijk wel gewoon wil gaan. Nu wil ik welbeginnen aan het avontuur!

Op het moment zit ik op de studentenkamer van mijn broer in Amsterdam waar ik met mijn vader, moeder enzusje ga overnachten, dan hoeven we morgen niet zo vroeg op te staan :)Nog éénnachtje in Nederland endan is mijn volgende nacht in NYC!

Ikhebhet gevoel alsof ikbovenaan een afgrond sta, maar eigenlijk ben ik echtbenieuwd wat er onderaan die afgrond is.Ik weet totaal niet wat ik moet verwachten, maar ik ben er klaar voor dus; let the adventure begin!

Ik zal jullie missen en het gaat jullie goed! Met mij zal het ook heus wel goed komen daar in the USA!

xx Kris

Jessica - High School Team

Hoi Kris,

Wat een ontzettend mooi verhaal. Je beschrijft het gevoel wat zo veel mensen hebben die een uitwisseling gaan doen zo goed.

Heel veel succes en plezier in Amerika!

Groetjes Jessica
High School Team, Travel Active

Bart Ingrid en Plien

Kris dat heb je mooi geschreven!
Wij hebben vandaag ook veel aan je gedacht!
Wat een mooi avontuur ga je tegemoet!
(Bart zegt, als je bruce springsteen tegen komt in NY doe hem dan de groeten!!!!)
Trouwens Bart heeft met Opa Bokma bedacht eens op de koffie te komen haha!!!
Ze zien het wel zitten samen!!!
Meid heel veel plezier en we zien uit naar je mooie verhalen!!!
Groetjes oeht Sjoeën Helje Dörp!!!

annie reinders

Kris, ook vanuit de Grashoek hebben we de laatste dagen veel aan jouw gedacht. Eindelijk is het avontuur begonnnen. We wensen jou heeeeeeeeel veeeeeel succes en zien uit naar jou mooie verhalen wat dadelijk zeker een mooi boek gaat worden.
groetjes Annie

ankie

Hey Kris

Ik vind het super knap dat jij dit aan gaat. heel veel plezier. We mailen

Gr Ankie en co

ankie

zie bovenstaande

Sjoerdjee..

supersjiek krisje!
superveul plezear doar!
enne tot over alweer un jeurke :)

xx sjoerdje vannoet siofok

Robert & Steef

He Kris!

Ook vanuit de Berkenhof heeeeel veel succes en geniet er elke dag van daar in de USA!!

Groetjes Robert & Steef

Henk van Loon

Hoi Kris,
Ten eerste nog wat een goed verhaal heb je geschreven.
Hoe is het in de States? Ben je de kennismakingsdagen goed doorgekomen.
Hoe zijn de eerste dagen met de familie
Wanneer moet je voor het eerst naar het college
We lezen het wel
Van de eerste avontuurlijke bezigheden heb je al kunnen genieten neem ik aan

Groetjes en heel veel plezier in de States
femilie van de Knipstraot oet Helje